duminică, 16 martie 2014

Intelepciunea stelelor



In 1987, egiptologul francez Louis Caparat primeste acordul autoritatilor egiptene, de a efectua o serie de sapaturi in Marea Piramida a lui Keops, sustinand in cererea sa ca exista inca multe camere secrete ramase nedescoperite.
Insotit de trei asistenti, inarmat cu planuri si manuscrise, Louis Caparat desfasoara in Valea Regilor lucarea menita sa aduca la lumina umbre pierdute in negura timpului.

Ajunsi in interiorul Piramidei, unul dintre asistentii sai da semne de epuizare, acuzand disconfort si o anume presiune in piept. Mai mult decat atat, refuza anumite alimente, vomita, nu poate sa doarma, este sensibil la orice atingere, o pata rosie izbitoare, aparandu-i in jurul gatului. Transportat la cel mai apropiat spital, doctorii dau sentinta: Ernest – asistentul arheologului – sufera de un virus neidentificat, care ii atrofiaza pasajele interioare ale plamanilor.


Confruntat cu evidenta, arheologul Louis Caparat, se afla in fata unei mari dileme: abandoneaza excavarea sau continua pe cont propiru, avand in vedere ca majoritatea colaboratorilor se temeau sa nu fie infectati sau expusi unui virus necunoscut.

Stelele au insa, alte planuri. Infruntand inconvenientele climaterice si fizice, presiunea scazuta a aerului, Louis Caparat descopera trei hieroglife rasucite, parand a fi o ramura de maslin. In urma decodarii, se constata ca semnele apartin Faraonului Khufu-JT (Keops) si urmasilor sai.

In urma acestei descoperiri, avand sprijinul guvernului egiptean, sapaturile continua.

Au fost necesare 61 de zile si aportul a o suta de oameni, pentru ca obstacolele sa fie inlaturate. In sfarsit, pasajul este liber. Mai este doar un pas, o usa in stare buna, ce impiedica accesul. Bariera este insa inlaturata si drumul atat de muncit, liber.
Cu fetele acoperite de masti, intr-un intuneric patrunzator, echipa avanseaza pe un teren necunoscut. Nimeni, nu se astepta insa, la ce avea sa urmeze. 

In fata lor se dezvaluie, incet, incet, prinzand contur, un urias mormant din sticla solida. Spre stupefactia tuturor, un corp, ce nu parea uman, se afla in mormant.

Revista egipteana Rose El-Yussuf scria: extraterestrul umanoid a fost gasit intr-o cutie de sticla transparenta, si la inceput parea a fi in hibernare sau intr-o stare de animatie suspendata.


Ridicat si transportat cu o ambulanta speciala, corpul este transferat la un institut de cercetare.
Surprizele insa, nu se opresc. Louis Caparat gaseste la picioarele corpului, un papirus antic.
In timp ce arheologul se intoarce in camera sa de hotel, fortele de politie egiptene inchid zona si interzic accesul.

Febril si cu atentie sporita, Louis Caparat transcrie, traduce si se minuneaza la fiecare noua decodare. Hieroglifele sunt diferite, si pare un tratat. Un pact incheiat intre faraon si o fiinta ce vine dintr-un  sistem solar indepartat. Acesta ii ofera faraonului posibilitatea calatoriei interplanetare, in schimbul dorintei sale de a trai in pace in Egipt. Ofera faraonului toate detaliile construirii mormantului sau, atunci cand vremea va veni.
Lucrurile se precipita, astfel ca, arheologul Louis Caparat este vizitat de fortele de politie, care ii confisca toate insemnarile, papirusul si notebook-ul, fiind invitat sa paraseasca tara. Nici colegul sau din Spania, biologul Francisco de Braga, nu are mai multi sorti de izbanda. Desi invitat de Louis Caparat sa vina in Egipt pentru a lua probe de sange, celule, tesuturi si AND-ul creaturii, acesta este oprit la Cairo, si intors cu avionul la Madrid.
 

La o conferinta privind arhitectura Egiptului antic, Dr. Shaheen a fost intrebat: piramida ar putea contine tehnologii extraterestre sau chiar un OZN?

Raspunsul sau a fost: nu pot confirma sau nega, dar este ceva in interiorul piramidei, care nu este din lumea aceasta.

Aflat intr-o locatie secreta, intelepciunea zeilor pare ca ne ocoleste si astazi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top