sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Dincolo – Wolf Messing

Definit ca un procesor de informatie neurochimic ce emite semnale electrice, cercetatorii sustin ipoteza conform careia, creierul uman dobandeste performante neobisnuite in momentul sincronicitatii ambelor emisfere cerebrale.
Altfel spus, atingerea echilibrului fizic si mental, a unei stari zero, de perfecta armonie, poate conduce la uriase salturi evolutive, marind puterea de constientizare.

Nici sunetul metalic al rotilor, nici dansul incolacit al sinelor acompaniat de suieratul tanguitor, nu parea sa conteze. Ascuns sub bancheta, micul Wolf se indrepta spre Berlin. Fugise.

Tunetul usii il speriase. Deasupra sa, statura impozanta a controlorului il coplesi. Vazand mana intinsa...stiuse.
Cu gesturi incete ridica o hartiuta aruncata pe jos, intainzandui-o controlorului, in timp ce gandurile sale repetau : acesta e biletul meu, acesta e biletul meu...
Conductorul verifica hartiuta, o composta, dojenindu-l parinteste : Ce cauti sub bancheta daca ai tichet? Sunt locuri destule. In doua ore vom fi la Berlin.



Acesta este momentul decisiv ca va marca intreaga existenta a celui ce va deveni cel mai renumit telepat din istoria omenirii – Wolf Messing.

Ajuns la Berlin, singur si cu doar cateva monede in buzunar, micul Wolf se zbate sa supravietuiasca. Cu putinii bani castigati din lustruirea pantofilor trecatorilor, incearca sa-si astampere foamea.
In cele din urma, corpul sau cedeaza. Gasit prabusit pe caldaram, trupul firav este dus la morga.

Dupa trei zile insa, inima micului Wolf, inca bate.

La capataiul sau este chemat profesorul Abel, un renumit neurolog, primul care observa incredibilele capacitati extrasenzoriale ale tanarului Wolf.

In anii ce vor urma, sub atenta indrumare a profesorului Abel si a altor specialisti, Wolf descopera, experimenteaza si invata sa-si controleze abilitatile. Reuseste astfel sa-si induca starea de catalepsie, sa suprime senzatia de durere sau sa transmita comenzi la nivel mental.

Devine extrem de cunoscut, astfel ca, Albert Einstein este dornic sa-l cunoasca. In casa acestuia, Wolf face cunostinta cu Sigmund Freud, cel care este nerbdator sa experimenteze. Prin telepatie, Freud ii sugereaza tanarului Wolf sa ia o pensenta si sa smulga trei fire de par din mustata celebrului Einstein. Comanda este perceputa si executata in totalitate, Einstein acceptand jocul celor doi.
Lunile petrecute in casa lui Freud, vor insemna pentru Wolf dezvoltarea si asimilarea de noi cunostiinte in domeniul hipnozei si al auto-hipnozei.



Aflat in 1937 la Varsovia, in fata a mii de oameni, Wolf Messing prezice infrangerea lui Hitler, precum si data exacta a mortii sale. A doua zi, marile cotidiene poloneze titreaza : Un prooroc evreu prevesteste data de 30 aprilie 1945 ca fiind ziua mortii lui Hitler.

Reactia Führer-ului nu intarzie sa apara, pe capul lui Wolf fiind pusa o recompensa de 200 de mii de marci, o suma colosala la acea vreme.

Invadarea Poloniei de catre trupele germane, inseamna pentru Wolf Messing o permanenta fuga. Descoperit dupa cateva luni in beciul unei case, este batut cu salbaticie si aruncat in inchisoare.
Adunandu-si fortele, transmite prin telepatie ca toti gardinenii sa se adune in celula sa. Actiunea nu ramane fara raspuns, astfel ca, in scurt timp apar in beciul politiei toti cei chemati in frunte cu gardianul de serviciu. Nu mai are de facut decat un singur lucru. Paseste printre ei, inchide usa si paraseste cladirea.

Ajuns in Uniunea Sovietica este ridicat de agentii NKVD si dus in fata lui Stalin.
Pentru ai testa abilitatile, Stalin ii ordona ca prin puterea mintii sa ridice de la Banca Centrala suma de 100 de mii de ruble, fara nici un document. Insotit de agenti, Wolf se prezinta in fata functionarului bancii cu o simpla foaie de hartie, deschizandu-si servieta. Functionarul cerceteaza foaia si deschide seiful. Cu geanta burdusita de bani, Wolf trece testul.

Marea provocare insa, abia urmeaza. 
 
Pentru a verifica securitatea Kremlinului, Stalin ii ordona sa se prezinte in cabinetul sau, fara documente oficiale. Intregul aparat de securitate este avertizat ca un intrus va forta patrunderea in Kremlin.
La ora stabilita, Wolf Messing isi face aparitia, pasind hotarat. Cladirea este intesata de ofiteri inarmati, insa Wolf trece pe langa ei, urcand scarile spre cabinetul lui Stalin. In fata usii acestuia da nas in nas cu ofiterul de serviciu. Acesta ia pozitia de drepti salutandu-l solemn. Wolf deschide usa si intra in cabinet. Stalin este uluit. 
 
Intrebandu-l cum a reusit sa treaca de intreaga securitate, Wolf ii raspunde : E foarte simplu, tovarăşe Stalin! Le-am inoculat în minte tuturor că eu sunt Lavrenti Beria, şeful aparatului poliţie­nesc.






Pasind dincolo, prin fenomenalele sale capacitati de sugestie si control al mintii, Wolf Messing revolutioneaza conceptii, influentand studiile asupra complexitatii creierului uman.



Se stinge in 8 noiembrie 1974, nu inainte de a-si prezice data mortii.






Esti stapanul a ceea ce nu spui si sclavul a ceea ce vorbesti.(S.Freud)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top